Eet mee met het GoedeDoelDiner!

Op 7 april a.s. organiseert Vereniging GoedeDoelDiner samen met Stichting Ubuntu een diner voor maximaal 40 gasten in het sfeervolle restaurant Baroc van het Cingel College Breda. De kosten per persoon bedragen EUR 85,-. De opbrengst na inkoop komt ten goede aan het project Lwerudeso in Oeganda waar de Bavelse Wendy van Gestel zich voor inzet. Op onze facebookpagina lees je meer over dit project.

De hobbychefs beloven een diner op topniveau van minimaal 4 gangen en de nodige amuses met een bijpassend drankenarrangement. Studenten van het Cingel College worden als onderdeel van het leerprogramma ingezet in de keuken en de bediening. Rond 18.00 uur wordt de eerste gang aan tafel geserveerd. De laatste gang wordt rond 21.00 uur gepresenteerd. De avond eindigt om ca. 22.00 uur.

Wil jij je een avond laten verrassen en verwennen? Schrijf je dan in via www.goededoeldiner.nl. We zien je graag op 7 april!

restaurant-baroc

 

Datum: 17 Februari 2017