Nieuw project gezocht

Nieuw project gezocht

De afgelopen twee jaar heeft Ubuntu de Stichting Care for Kids Kenya van de Bavelse Johan van Gestel geholpen geld in te zamelen. Zo dragen we bij aan de watervoorziening en de bouw van klaslokalen voor een middelbare meisjesschool in Reru, Kenia.

Op onze website heeft u kunnen lezen met welke activiteiten we al heel wat geld ingezameld hebben. Op 10 oktober organiseren we de laatste activiteit ten behoeve van de Stichting Care for Kids Kenya. Er vindt nogmaals een benefietconcert plaats: de Rock & Blues Reunion! De opbrengst van alle activiteiten maken we kort na dit concert bekend. Hiermee loopt de fondsenwerving voor Stichting Care for Kids Kenya af.

Wij zijn daarom op zoek naar een nieuw project. Dus komt u uit Bavel, ondersteunt u een kleinschalig project in een ontwikkelingsland, wordt de lokale bevolking bij de uitvoering betrokken en is het een afgebakend project met een begin en een eind? Meld uw project dan vóór 30 september per mail bij ons aan via info@ubuntu-bavel.nl. Ook voor vragen kunt u ons mailen.

Datum: 28 Augustus 2015