Geen prijs, wel een inspirerende middag

Stichting Ubuntu is niet in de prijzen gevallen met de KRO-actie ‘Een bron van inspiratie’. Vandaag vond de prijsuitreiking plaats in de Pauluskerk in Oudenbosch.

Sprekers Leo Fijen (presenator RKK) en Hella van der Wijst (presentatrice van o.a. KRO’s “De Wandeling”) openden de middag en stelden de tien genomineerden voor. Hella van der Wijst bleek bij het voorstellen van Ubuntu vooral erg gecharmeerd van de verkoop van Afrikaantjes voor Afrika!

De genomineerden mochten zichzelf ook in twee minuten presenteren. Rob van Uden hield voor Stichting Ubuntu een uitstekend relaas. Daarna werd de spanning voelbaar en kwamen de winnaars uit een gouden enveloppe. Helaas viel Ubuntu niet in de prijzen. Wel kregen de zeven niet-winnaars ieder nog EUR 50,- mee.  

Datum: 29 Maart 2014