Opnieuw B4U benefietconcert

Het B4U benefietconcert was vorig jaar een groot succes. Moeders en de Jong, Robb with Friends, Cederick en Cyriel Havermans met Three Piano’s brachten met elkaar een prachtig programma. Het was onmiddellijk duidelijk dat het B4U concert op herhaling moest. Opnieuw zullen bands uit de Regio met elkaar het publiek verrassen.

De Tussenpauz zorgt voor een laag podium in de grote zaal, waardoor de muzikanten bijna aanraakbaar zijn en er een direct contact tussen publiek en bands ontstaat. De vier bands die optreden worden gelanceerd door een spectaculaire show van Lucifers Slagwerk. Het duo Lucifers Slagwerk bestaat uit Tim Duijf en Silvester van Rijckevorsel, die op 30 augustus nog deelnamen aan een fantastische show rond ‘100 jaar PSV’. Daar speelden ze voor een volgepakt stadion waar ze de openings- en eindshow hebben verzorgd. Nu zullen ze voor een volgepakte Tussenpauz spelen. Ze zeggen van zichzelf dat het oergevoel van slagwerk combineren met actuele onderwerpen van de hedendaagse maatschappij. Dat is in dit concert wel heel letterlijk van toepassing, want de organiserende Stichting Ubuntu zet in op de verbondenheid met mensen in ontwikkelingslanden, maar ook op de verbondenheid van mensen, hier in onze eigen omgeving. Het B4U Benefietconcert maakt dit ideaal op een bijzondere manier waar.

Vorig jaar brachten we in één avond € 3000,- bij elkaar. Dit jaar willen we voor de Stichting Care for Kids Kenya méér bij elkaar brengen. Het volgende B4U Benefietconcert is op zaterdag 19 oktober in Café Zalencentrum De Tussenpauz.

Datum: 25 september 2013